Carroll & Chan geurkaars "Sakura"

  • 50 uur brandtijd
  • Handgemaakt
  • Onschadelijk voor huisdieren
  • 280 gram 
  • 9 cm hoog x 7,5 cm breed
  • 100% bijenwaskaars

In Japan is de sakurabloem een ​​belofte van hoop en vernieuwing. De kleine, geurende kersenbloesems bloeien slechts een paar weken, een herinnering aan de vluchtige schoonheid van het leven.

Geurbeschrijving: bloemig, zoet, subtiel

Geurprofiel: bloemen

Geurnoten: kersenbloem, kokosnoot, rozenblaadjes 

Met origineel artwork gemaakt door Hisahiro Fukasawa, Japan exclusief voor Carroll&Chan.

Sakura jar candle is gemaakt van 100% bijenwas en afgewerkt met een FSC-gecertificeerde duurzaam geproduceerde en zacht knetterende houten lont. Het is ondergebracht in een gedeeltelijk gerecyclede glazen pot met een duurzaam bamboe deksel en wordt gepresenteerd in een luxe plasticvrije geschenkdoos. We maken al onze kaarsen met de hand.

"Ik werd beïnvloed en geïnspireerd door prachtige, sierlijke of elegante schilderijen van bloemen en vogels die werden geschilderd tijdens het Japanse Muromachi-tijdperk tot het Edo-tijdperk", zegt Fukasawa. "Ik voeg moderne lichtheid toe aan de tekeningen voor sublimatie."

Ter informatie:

Soms kan het gebeuren dat je een kaars krijgt waar je een barst kan zien in de bijenwas. Dit kan voorkomen omdat bijenwas een "natuurlijke substantie" is en het zet uit of krimpt een beetje door de temperatuur maar de barst in de was heeft GEEN gevolgen voor het branden van de kaars.

49,00 €
exclusief verzendkosten
Op voorraad