Washbar Manuka zeep

 • Manuka WashBar zeep
 • Ondersteunend bij vele huidaandoeningen
 • Maakt witte vacht echt wit
 • Hotspot killer
 • Zuinig in gebruik
 • Vlooien- & Tekenwerend
12,50 €
exclusief verzendkosten
Op voorraad

Beschrijving

WashBar Manuka zeep, een bad moet voor iedereen plezier brengen!

WashBar Manuka zeep zit vol met bijzondere ingrediënten – Neem olie, Manuka, Kanuka en Lemon Myrtle oliën samen geven magie aan deze zeep.
 • De etherische oliën van Manuka en Kanuka worden gewonnen uit de onbespoten Manuka en Kanuka plant welke in het wild groeit in Nieuw Zeeland. Kanuka en Manuka hebben antibacteriële, anti-schimmel en anti-ontsteking eigenschappen welke helpt bij de bestrijding van huidirritaties en infecties.
 • De Lemon Myrtle zuivere etherische olie wordt geteeld in Australië en heeft ook antibacteriële, anti-schimmel en anti-ontsteking eigenschappen, daarnaast kalmeert deze olie en verlicht het pijn.
Deze mix van ingrediënten is ideaal voor dieren met een gevoelige huid of in de gevallen dat er meer hulp van hun shampoo gevraagd wordt. Voor kleine huidaandoeningen is het een natuurlijk alternatief voor medicinale shampoos, maar kan ook prima gebruikt worden als normale shampoo te gebruiken. Het is goed voor veel (huis) dieren welke ondersteuning kunnen gebruiken met de huid, haar of vacht.Het is perfect voor honden die milde huidproblemen of hot spot te hebben. Het is ook echt makkelijk te gebruiken, zelfs op zeer langharige of dubbel gecoate vacht.Wassen is zo veel makkelijker met een stevige bar en het masseren van de zeep in uw huisdier helpt kalm en ontspannen hen.De Manuka WashBar is verbazingwekkend. Met het equivalent van meer dan 450 ml shampoo in elke bar, Manuka WashBar is een krachtige shampoo.Manuka WashBar helpt vlooien af te weren – het is een natuurlijke, niet-toxische vlooien afstotende shampoo met behulp van de natuurlijke eigenschappen van neem.
 • Een zeer effectieve whitening shampoo.
 • Ideaal voor honden met een gevoelige huid of kleine huidproblemen.
 • Veel huisdiershampoos zijn gemaakt met chemische ingrediënten – sulfaten en parabenen en kunstmatige geurstoffen. WashBar zeep is een veel eenvoudiger, veiliger en natuurlijke manier om je hond te wassen.

Voor hele grote honden of vee raden wij de Paard & Hond zeep aan, deze heeft dezelfde eigenschappen als de Manuka zeep.

De WashBar zeep na gebruik laten drogen en opbergen kan met onze accessoires

Ingrediënten en gebruik


Ingredienten: Verzeepte duurzame palmolie, verzeepte kokosolie, plantaardige glycerine, neem olie, citroen geurende thee boom etherische olie, Manuka zuivere etherische olie, neem blad, titaniumdioxide Gebruik: Maak je bulldog goed nat en wrijf de zeep rechtstreeks op de vacht of schuim hem op in een spons en wrijf de hond ermee in. Geef de bulldog met de zeep met een goede massage. Het wassen moet tenslotte ook leuk zijn. Goed afspoelen met schoon water. Vlooien moeten direct van de bulldog af vallen. Zoals bij elke zeep, blijf alsjeblieft uit de ogen, dat prikt baasje!. In het onwaarschijnlijke geval van huidreacties op dit product, stop het gebruik