Washbar Original zeep voor honden

  • Originele WashBar zeep voor honden
  • Ondersteunend bij vele huidaandoeningen
  • Zuinig in gebruik
  • Vlooien- & Tekenwerend

10,75 €
exclusief verzendkosten

Beschrijving

WashBar original zeep, Een bad moet voor iedereen plezier brengen!

De WashBar original zeep voor honden kan dagelijks gebruikt worden en is mild genoeg voor verschillende huidcondities. Verzacht huidproblemen (schimmels zoals Demodex, ringworm), regenrot, mok, allergieën) terwijl ze de gevoelige, geïrriteerde of jeukende huid kalmeert. Mijten bij honden kunnen gravende of niet gravende mijten zijn. Gravende mijten bevinden zich in de huid waar ze kleine gangetjes maken, niet gravende mijten zitten in de vacht. De WashBar original zeep ondersteund bij de bestrijding van gravende en niet gravende mijten. De bekendste gravende mijt is de Demodex Canis en komt regelmatig voor bij jonge honden, men noemt dit dan Demodicose of puppy- schurft. Deze mijt komt van nature voor op honden, maar wanneer de weerstand nog niet optimaal of verminderd (oudere, zieke honden) is kan deze voor problemen zorgen. Demodex begint vaak op de kop en de poten van de hond.

Er zijn nog meer gravende en niet gravende mijten, die elk hun eigen symptomen hebben. Een dierenarts kan met een afkrabsel uitsluitsel geven over het soort mijt. WashBar original zeep ondersteund bij de behandeling van alle soorten mijten.

Mijn hond is gezond:

Ook wanneer je hond geen huid of vacht- problemen heeft is de WashBar original zeep een goede keuze. De zeep is weliswaar sterk tegen mijten, maar door de uitgebalanceerde natuurlijke ingrediënten is ze mild genoeg voor normale wasbeurten. De citroen geurende tea tree olie heeft een kalmerende werking waardoor het ideaal is voor honden die baden stressvol vinden.

Parasieten:

Deze zeep is ook een uitstekende hulp bij vlooien, teken en luizen. Wanneer je hond vlooien heeft kan je de hond vlo vrij maken met de WashBar original zeep. Klanten vertellen ons dat het vlooien en luizen onmiddellijk verdwijnen, en teken vallen binnen een dag na het wassen af.

Let op: deze zeep is niet voor vlooien & teken preventie, gebruik daarvoor onze aromatische vacht- olie als natuurlijk alternatief

Economisch in gebruik – één zeep is equivalent aan meer dan 600 ml vloeibare shampoo.
Een hond wassen is zoveel makkelijker met een stuk zeep. Het maakt de ene hand vrij om de hond vast te houden en het is gemakkelijker om de onderkant van je hond te wassen.

De WashBar zeep na gebruik laten drogen en opbergen kan met onze accessoires

Ingrediënten en gebruik

Ingredienten: Verzeepte duurzame palmolie, verzeepte kokosolie, plantaardige glycerine, neem olie, citroen geurende thee boom etherische olie, Manuka zuivere etherische olie, neem blad, titaniumdioxide Gebruik: Maak je bulldog goed nat en wrijf de zeep rechtstreeks op de vacht of schuim hem op in een spons en wrijf de hond ermee in. Geef de bulldog met de zeep met een goede massage. Het wassen moet tenslotte ook leuk zijn. Goed afspoelen met schoon water. Vlooien moeten direct van de bulldog af vallen. Zoals bij elke zeep, blijf alsjeblieft uit de ogen, dat prikt baasje!. In het onwaarschijnlijke geval van huidreacties op dit product, stop het gebruik