Washbar Paw Balm

  • 100% natuurlijke Paw Balm
  • Ook voor neusjes en schrale plekjes/wondjes
  • Ondersteund en hersteld
  • Ontstekingsremmend
  • Ruikt heerlijk
  • Blik 50 ml
17,50 €
exclusief verzendkosten
Op voorraad

Beschrijving

Het is belangrijk dat de poten van de hond in goede staat worden gehouden, gehydrateerd en vrij van infectie.

In de hete zomermaanden worden oppervlakken zoals asfaltwegen, beton en speelterreinen erg heet. Dit kan schade en veel ongemak aan de poten van uw hond veroorzaken. WashBar Paw Balm helpt het ongemak te verminderen, de schade te herstellen, de huid te hydrateren en te voeden. Andere extreme weersomstandigheden zoals sneeuw en ijs kunnen net zo schadelijk zijn voor pootjes, omdat strooizout op de wegen droog, gebarsten poten kunnen veroorzaken waardoor deze uiteindelijk geïnfecteerd kunnen raken.De dagelijkse slijtage eist zijn tol. WashBar Paw Balm herstelt de ruwe en droge huid op hondenvoeten (en op andere plaatsen zoals hun ellebogen) en helpt bij het voorkomen of verlichten van infecties.Deze balm met helende eigenschappen is ook zeer geschrikt voor droge neusjes, schrale plekjes en wondjes.


WashBar 100% Natural Paw Balm is speciaal. Het is geen crème, het is een helende en vochtinbrengende zalf gemaakt met pure essentiële oliën uit Nieuw-Zeeland en het Amazone-regenwoud.

De combinatie van oliën gemengd met organische bijenwas zorgt voor een balsem die ideaal is voor poten en huid die droog of beschadigd zijn door warm of koud weer of door snijwonden of verwondingen.
  • WashBar Paw Balm hydrateert en repareert snijwonden en scheuren en helpt bij het opruimen en voorkomen van infecties.
  • Absorbeert gemakkelijk in de huid en laat een beschermende laag achter.
  • Gemaakt met Kanuka-olie – een natuurlijke antiseptische en ontstekingsremmer, en Copaiba-olie – een natuurlijke anti-hemorragische werking om het bloeden en huilen te stoppen en de genezing te versnellen.

De Paw Balm is eenvoudig te gebruiken, doe een beetje in uw hand of op uw vingers en wrijf zachtjes op de poten. Laat de hond even niet lopen zodat het tijd heeft om te absorberen. Gebruik dagelijks voor de beste resultaten. Honden houden ervan om hun poten te likken; sommige honden kunnen een beetje obsessief zijn als het gaat om likken. Je kunt erop vertrouwen dat je weet welke ingrediënten er in de WashBar pootbalsem zit. Pootbalsem is volkomen veilig. Als je hond het aflikt, kun je het gewoon opnieuw aanbrengen.

Inhoud: 50 ml

Ingrediënten en gebruik

Ingrediënten: - Abrikozenolie - Wortel olie - Bijenwas (biologisch) - Copaiba olie (biologisch) - Kanuka Pure etherische olie (biologisch) - Lavendel Zuivere etherische olie Zeer veilig voor eigenaren van gezelschapsdieren die last hebben van allergieën of irritaties, omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn. Gebruik: Doe een beetje balsem in uw hand om op te warmen en in de voetzolen te masseren. Laat het absorberen, laat een lichte laag over voor bescherming - kan dagelijks worden gebruikt. Ook zeer geschikt voor het kalmeren en herstellen van droge of eeltige huid.